goudsesingel 194
rotterdam
(010) 477 85 25

raadhuisstraat 16
breda
(076) 520 48 60

  • trichis communicatie & ontwerp
  • trichis media
  • trichis boeken

Het maken van bijzondere boeken is één van onze passies. Dit doen wij in opdracht én op eigen initiatief. Dit heeft ons al een aantal mooie titels en nominaties voor prestigieuze prijzen opgeleverd. In deze specialisatie komen alle facetten van ons werk samen. We bedenken en schrijven, redigeren en geven vorm. We werven sponsors en verzorgen de publiciteit. De boeken vormen een grote creatieve uitdaging waarin we met plezier onze veelzijdigheid en professionaliteit tonen.

MANUScript

Heb je een boeiend onderwerp of een geweldig boekidee? Ben je een schrijver en heb je een manuscript liggen, maar geen idee hoe het verder moet? We helpen je graag verder.

Je kunt je manuscript voor beoordeling naar ons opsturen. Eén van de redacteuren bekijkt of het in aanmerking komt voor uitgave. Omdat we niet alle manuscripten die we ontvangen, kunnen en willen uitgegeven, hanteren we diverse beoordelingscriteria. Deze hebben niet alleen betrekking op het onderwerp en de schrijfstijl, er spelen ook marketingoverwegingen mee, en of de titel ├╝berhaupt bij ons past. Lees verder

in opdracht

Regelmatig maken we boeken in opdracht. Als onze opdrachtgevers een boek wensen uit te geven, bijvoorbeeld om een jubileum te vieren of een product te presenteren, verzorgen we graag een uniek relatiegeschenk.  
We starten altijd met het concretiseren van de wens. Daarbij houden we de doelen, doelgroepen en identiteit van de opdrachtgever helder voor ogen. We kunnen het hele traject verzorgen: research, tekst en redactie, grafische vormgeving en lay-out, fotografie en illustratie, druk en binden, promotie en distributie. Van één exemplaar tot vele duizenden.
Het mooie is dat wat we samen bedenken we meestal in huis kunnen maken, want onze tekstschrijvers, fotografen en vormgevers zijn nooit ver weg.