Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60



    Wilde venkel & rabarber

    Uitverkocht

    Wilde venkel & rabarber

    en andere culinaire genoegens uit de volkstuin
    In 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is – na vier ongewijzigde herdrukken – een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Bereid pure producten, van sla tot onkruid, van sperziebonen tot dahlia’s. Voor alle liefhebbers van lekker eten met een moestuin of een goede groenteboer.
    Deel met:        |   Doorsturen
    auteur:Ans Withagen, Caroline Zeevat
    isbn:978-94-90608-80-4
    genre:Koken
    bindwijze:garenloos gebrocheerd
    aantal pagina’s:192
    afmeting:20 x 24 cm
    illustraties:ja
    verkrijgbaar:08-04-2014
    verkoopprijs:18,95

    Over de auteurs

    Ans Withagen
    Ans Withagen

    Werkte bij restaurant en kwekerij De Kas in Amsterdam en bij de Bakkerswinkel in Utrecht. In 2001 startte zij ‘Ans Withagen, foodstyling en -advies’. Ze werkt als foodstylist voor verschillende tijdschriften. In 2007 maakte ze samen met Caroline Zeevat het boek Wilde Venkel & Rabarber, over koken uit en werken in de moestuin. In het kader van kinderen en gezond eten doet ze projecten voor het Voedingscentrum en de GG&GD Utrecht. In 2010 is zij begonnen met het webblog www.kookgenoot.nl, gericht op het dagelijkse koken en eten.

     
    Caroline Zeevat
    Caroline Zeevat
    Caroline Zeevat is vormgever, volkstuinder en stadsland-bouwer. Legt moestuinen aan met bewoners in Rotterdam Schiebroek-zuid en kweekt bijzondere kruiden en eetbare bloemen op een proeflandje aan de rand van de stad. Publiceerde eerder Tot Nut & Genoegen, Volkstuincultuur in Nederland (2001) en Wilde venkel & rabarber en andere culinaire genoegens uit de volkstuin (2007).