Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
rotterdam
(010) 477 85 25

raadhuisstraat 16
breda
(076) 520 48 60



    De Nederlandse Kaasplank

    Uitverkocht

    De Nederlandse Kaasplank

    Fromager en sommelier Maarten Koek combineert
    Fransen spreken van ‘embarras du choix’, en dat betekent zoiets als: met de handen in je haar zitten als je voor een partijtje een kaasplateau moet vullen. Want hoe pak je dat aan?

    Gelukkig komt fromager (en sommelier) Maarten Koek te hulp met zijn boek waarmee hij in de wereld van de vaderlandse kazen duikt. Die omvat heel wat meer dan de jong en oud belegen Leidse of Goudse kazen. Dan blijken we ook een keur aan blauwgeaderde soorten van eigen bodem te hebben, allerlei geitenkazen (al of niet met een aslaag), tot aan roodbacteriekazen à la de Münster toe.

    Maarten geeft ook tips over de inrichting van de Nederlandse kaasplank, welke zoetigheden bij verschillende kaasjes kunnen worden geserveerd en wat erbij te drinken. En dat hoeft zeker niet altijd een glas wijn te zijn.


    Deel met:        |   Doorsturen
    auteur:Etienne Verhoeff, Maaike Petri, Maarten Koek
    isbn:978-94-92077-67-7
    genre:kaas, culinair
    bindwijze:hardcover
    aantal pagina’s:200
    afmeting:18 x 23 cm
    illustraties:ja
    verkrijgbaar:11-10-2016
    verkoopprijs:29,95

    Over de auteurs