Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Boeken

*
 • Grote Nederlandse Kunstkalender editie 2022

  De GNKK’s zijn al jaren een groot succes. Daarom verschijnt voor 2022 opnieuw een landelijke variant.

  Natuurwijn

  Natuurwijn is een wijn die aandacht verdient, extra aandacht. Steeds meer mensen ontdekken deze bijzondere wijn, gemaakt door zo min mogelijk toe te voegen en zoveel mogelijk de natuur zijn gang te laten gaan. Eerlijke, levende wijn.
 • De Geschiedenis van Feyenoord, deel 4

  In het nieuwe deel van zijn project beschrijft auteur Jan Oudenaarden de veranderingen bij Feyenoord in de late jaren vijftig. Hoe aan een sterk team wordt gebouwd, door de blik te verruimen, waardoor eerst nationale successen de basis gaan vormen voor de hoogste internationale eer om in 1970 de apotheose te beleven met het winnen van de Europacup. Rotterdam kreeg door die festiviteiten een enorme opkikker. De stad was sinds 1962 al de grootste havenstad van de wereld, door de successen van Feyenoord werd ook de bevolking zelfbewuster en kreeg nieuw elan. Of zoals minister-president Piet de Jong zich afvroeg bij de ontvangst van de Feyenoorders in het Catshuis: ‘Ze hebben niet alleen de grootste haven, nu hebben ze ook nog de beste voetbalploeg. Zijn ze straks in Rotterdam nog wel te houden?’

  Dit is de Kuip

  VAN SUPPORTERS - VOOR SUPPORTERS

  De Blauwe Revolutie

  De Blauwe Revolutie bevat 8 toepasbare lessen van radicaal verduurzamen. Het is geschreven voor ondernemers met duurzame ambities.