Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Boeken

*
 • De Geschiedenis van Feyenoord, deel 4

  In het nieuwe deel van zijn project beschrijft auteur Jan Oudenaarden de veranderingen bij Feyenoord in de late jaren vijftig. Hoe aan een sterk team wordt gebouwd, door de blik te verruimen, waardoor eerst nationale successen de basis gaan vormen voor de hoogste internationale eer om in 1970 de apotheose te beleven met het winnen van de Europacup. Rotterdam kreeg door die festiviteiten een enorme opkikker. De stad was sinds 1962 al de grootste havenstad van de wereld, door de successen van Feyenoord werd ook de bevolking zelfbewuster en kreeg nieuw elan. Of zoals minister-president Piet de Jong zich afvroeg bij de ontvangst van de Feyenoorders in het Catshuis: ‘Ze hebben niet alleen de grootste haven, nu hebben ze ook nog de beste voetbalploeg. Zijn ze straks in Rotterdam nog wel te houden?’

  Dit is de Kuip

  VAN SUPPORTERS - VOOR SUPPORTERS

  De Blauwe Revolutie

  De Blauwe Revolutie bevat 8 toepasbare lessen van radicaal verduurzamen. Het is geschreven voor ondernemers met duurzame ambities.
 • Handboek eigenaarschap

  Drie jaar na zijn voorganger ‘Eigenaarschap’ verschijnt nu het ‘Handboek Eigenaarschap’.

  Stadstekenaar van Rotterdam

  Stadstekenaar van Rotterdam – Gerrit Groenewegen 1754-1826’ bestaat uit een monografie, hoofdstukken over één van zijn bewaard gebleven schetsalbums en over het door hem geschreven boek met 84 afbeeldingen van allerlei scheepstypen. Het grootste gedeelte van dit boek bestaat uit zo’n 85 tekeningen en aquarellen van Gerrit Groenewegen, die afzonderlijk worden beschreven.