Nieuws

Voor alle lieve moeders!

9 mei is het weer zo ver: Moederdag. Dé dag om alle zorgzame, lieve moeders eens goed te verwennen voor wat zij het hele jaar voor ons doen. Vooral nu de coronacrisis nog niet voorbij is en het zonnetje steeds vaker schijnt zijn boeken heerlijk om even te ontspannen. Wil jij dit jaar je (bonus)moeder, oma, tante of moederfiguur in het zonnetje zetten, maar heb je geen inspiratie voor een cadeau? Lees dan verder voor onze top 3 boeken voor Moederdag.

Dé Trichis top 3 Moederdag cadeaus:  

Corine Kookt 

Corine Kookt staat boordevol met makkelijke, heerlijke recepten die een feestje zijn om op tafel te zetten. Laat je door de dag leiden met 25 recepten, bestaande uit smoothies, lunches, soepen, avondmaaltijden en tussendoortjes. Tip: geef het boek cadeau met een zelfgemaakt bonnen boekje om voor haar te koken. Corine kookt kan je hier bestellen.

12X Wijn Weekendje Weg 

In 12X Wijn Weekendje Weg deelt register vinoloog Peetra van der Knaap de wereld van de Nederlandse wijn. Ga op ontdekking langs de Nederlandse wijngaarden en proef de wijn van eigen bodem. Daarnaast worden ook geheime plekjes vrijgegeven om te overnachten en te dineren. Een buitengewoon leuk boek om cadeau te doen voor Moederdag. Bestel 12X Wijn Weekendje Weg in NL hier.

De vrouwen van Léon 

Met de nieuwste roman van Marja van Kleef en Réne Wendel, het schrijversechtpaar achter Maria van Wendel, maak je vele moeders blij. Deze roman zit vol spanning en plotwendingen met een, voor vele, verrassend einde. Het verhaal van uitvaartondernemer Léon is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de begrafeniswereld. Deze pageturner is het perfecte Moederdagcadeau.

De Vrouwen van Léon kan je hier bestellen.

Bekijk meer van onze boeken op www.trichisboeken.nl.

Trichis boeken moederdagtips
Trichis boeken moederdagtips

Meest recente posts

PCS communicatieplan

Communicatieplan PCS

Technisch talent en werkgevers in de procesindustrie hadden geen duidelijk beeld van waar PCS voor stond en hoe PCS deze...
animatiefilmpje Door010-VRR

Animatiefilmpje voor de Brandweer van regio Rotterdam-Rijnmond

Bij Trichis verdiepten we ons in de loonbaanmogelijkheden voor de brandweer van regio Rotterdam-Rijnmond en schreven een script voor een...
Speelgoed van het jaar boek

Michiel duikt in de geschiedenis van speelgoed

Bij Trichis hebben we heel leuk en afwisselend werk (al zeggen we het zelf). Regelmatig hebben we ook dagen zoals...
Nieuwsgierig naar wat we
voor jou kunnen betekenen?