Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • *

Voor alle lieve moeders!

Door:
Meta Keijzer
moederdagboeken

Dé Trichis top 3 Moederdag cadeaus: 

 

Corine Kookt

Corine Kookt staat boordevol met makkelijke, heerlijke recepten die een feestje zijn om op tafel te zetten. Laat je door de dag leiden met 25 recepten, bestaande uit smoothies, lunches, soepen, avondmaaltijden en tussendoortjes. Tip: geef het boek cadeau met een zelfgemaakt bonnen boekje om voor haar te koken. Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

12X Wijn Weekendje Weg

In 12X Wijn Weekendje Weg deelt register vinoloog Peetra van der Knaap de wereld van de Nederlandse wijn. Ga op ontdekking langs de Nederlandse wijngaarden en proef de wijn van eigen bodem. Daarnaast worden ook geheime plekjes vrijgegeven om te overnachten en te dineren. Een buitengewoon leuk boek om cadeau te doen voor moederdag. Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

De vrouwen van Léon

Met de nieuwste roman van Marja van Kleef en Réne Wendel, het schrijversechtpaar achter Maria van Wendel, maak je vele moeders blij. Deze roman zit vol spanning en plotwendingen met een, voor vele, verassend einde. Het verhaal van uitvaartondernemer Léon is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de begrafeniswereld. Deze pageturner is het perfecte Moederdagcadeau.

Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

Bekijk meer van onze boeken op www.trichisboeken.nl.

moederdagboeken