Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • Fotograaf Annelies Koppert

Travel Café Magazine

Door:
Corina van der Stap
bedrijfsmagazinereizen

Stel, je begint dertien jaar geleden een bedrijf en je bent door hard werken uit je jasje gegroeid. Sylvia Grootscholten, eigenaar van Uniglobe Westland, durft te dromen. Onlangs verhuisde Sylvia naar een nieuwe, grotere locatie in Wateringen en daarom organiseerde ze een openingsevent voor haar klanten. Wij mochten een inspirerend Travel Magazine maken om uit te delen tijdens dit event. Hoe leuk is dat?

 

Strakke deadline

Vier weken hadden we de tijd, want het openingsevent stond al gepland. Samen zetten we de schouders eronder. We bedachten de inhoud en maakten een schetsontwerp, teksten werden geschreven en foto’s werden gemaakt. Korte lijnen en snel schakelen zorgden ervoor dat het magazine op tijd en naar wens af was.

 

Resultaat

We zijn trots op het eindresultaat; een magazine boordevol interessante tips en mooie reisverhalen. Een bedrijfsmagazine is een aantrekkelijk instrument om je bedrijf te presenteren en als cadeau uit te delen aan (potentiële) klanten. Wil jij ook zo’n magazine? Stuur dan een mail naar corina@trichis.nl of bel 0624642011 om te mogelijkheden te bespreken.

 

bedrijfsmagazinereizen