Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

Top 5 boeken voor op jouw verlanglijst

Door:
Meta Keijzer
 • 12X Wijn Weekendje Weg

Met dit boek reis je naar de meest bijzondere wijngaarden die Nederland rijk is. En ja, hoewel je dit misschien niet verwacht zijn deze in elke provincie te vinden. Maak kennis met onze eigen wijnboeren, de prachtige wijnen van Nederland en de fijnste hotspots in de buurt. Denk aan gezellige adresjes om te overnachten, te lunchen en te dineren. 12X Wijn Weekendje Weg laat de authentieke wereld zien van de Nederlandse wijn.

Het perfecte cadeau voor je moeder, tante, zus of dochter die in deze tijd wel een weekendje weg kan gebruiken. Verras ze met de wonderen die Nederland te bieden heeft en geef ze iets om naar uit te kijken.

 

Bestel 12X Wijn Weekendje weg hier

 

 • De Grote Nederlandse Kunstkalender 2021

Dit is een favoriet waar je misschien wel van hebt gehoord, De Grote Nederlandse Kunstkalender. En dit jaar is het 5-jarig jubileum met de uitgave van De Grote Nederlandse Kunstkalender 2021. De kalender biedt een podium aan gerenommeerd én aanstormend talent en laat het veelzijdig aanbod zien van Nederlandse kunst. Voor elke dag is er een nieuw kunstwerk geselecteerd en de kalender weegt bijna 3 kilo!

Al met al is De Grote Nederlandse Kunstkalender een mooi cadeau om te geven aan de kunstliefhebbers in de familie. Zo kunnen zij elke dag genieten van een nieuw kunstwerk aan de muur.

 

Bestel De Grote Nederlandse Kunstkalender 2021 hier

 

 • Coloring the city Rotterdam 

Coloring the city Rotterdam is een kleurboek met ‘imaginary walks’ door de stad Rotterdam. De illustraties laten de meest interessante gebouwen en plekken zien die Rotterdam te bieden heeft.  Geef kleur aan Rotterdam en ontdek de stad en zijn omgeving. Het boek is bedoeld voor 0 tot 18-jarige zonder kinderachtig te worden. Dit is dus een gaaf kleurboek voor eigenlijk alle leeftijden!

Maak je neefjes, nichtjes, zusjes en broertjes of iedereen met een liefde voor Rotterdam blij met dit prachtige boek. Zo hebben ze iets te doen op de saaie dagen thuis en leren ze een extra stukje Nederland kennen.

 

Bestel Coloring the city Rotterdam hier

 

 

 • Dialoog, meer dan een pacificatie-instrument

In het boek ‘Dialoog, meer dan een pacificatie-instrument’ staat de vraag of het van overheidswege inzetten van de dialoog als pacificatie-instrument en het tegen elkaar afzetten van debat en dialoog recht doet aan de oorspronkelijke filosofische betekenis van het begrip dialoog – de dialoog als moreel geladen kennisbron, centraal. Er wordt gekeken naar twee initiatieven die de gemeente Rotterdam in de periode 2001-2006 heeft ontplooid. Daarnaast worden twee dialoogbegrippen van Martin Buber en Emmanuel Levinas op een nieuwe manier met elkaar verbonden.

Dit boek is vooral een interessant cadeau voor familie die geïnteresseerd is in dissertaties en zichzelf wilt blijven uitdagen.

 

Bestel Dialoog, meer dan een pacificatie-instrument hier

 

 

 • F is voor Feyenoord 

Van A tot Z alles wat je wilt weten over Feyenoord. Wie waren de oprichters, de trainers en de spelers? Welke prijzen zijn er gewonnen en wie is de topscoorder aller tijden? Wat waren de eerdere namen van Feyenoord? En nog veel en veel meer.

Een heerlijk boek om cadeau te geven aan alle voetbal en Feyenoord liefhebbers in de familie.

 

Bestel de F is voor Feyenoord hier