Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
  • Leona Fotografie

MS Leeft

Door:
Corina van der Stap
bedrijfsmagazinereizendonateursmagazinegoed doel

Het leven is een aaneenschakeling van hoogte- en dieptepunten. Als je niet ziek bent, leef je je leven. Maar als je de diagnose MS krijgt, verandert je leven drastisch. Ieder mens kan de zenuwslopende ziekte MS krijgen, ongeacht leeftijd of geslacht. Met het magazine MS Leeft willen we deze ziekte zichtbaar maken.

 

Een magazine is een aantrekkelijke manier om met regelmaat en op een ingrijpende manier bij de doelgroep binnen te komen. Vaak letterlijk, zo door de brievenbus op de deurmat. Maar ook figuurlijk, want het biedt ruimte om ervaringen van mensen met MS te delen. Het Nationaal MS fonds verschaft via het magazine MS Leeft informatie over onderzoek en geeft tips om de kwaliteit van leven voor mensen met MS te verbeteren.

 

Bladformule en ontwerp

Trichis heeft de bladformule opgesteld en het ontwerp gemaakt. Voor dit magazine vervaardigt het Nationaal MS fonds de content. Dit is een keuze, want Trichis kan ook content maken voor bladen. Een keer per kwartaal nemen we alle redactie en fotografie door, doen we eindredactie en gaan we aan de slag met de vormgeving.

 

 

Nieuwsgierig geworden of we jouw werk kunnen vertalen naar een sprankelend magazine? Geef ons een seintje.

 

Steun Nationaal MS Fonds

Laat mensen met MS niet aan hun lot over. Geef voor onderzoek naar MS en ontvang vier keer per jaar het magazine MS Leeft.

bedrijfsmagazinereizendonateursmagazinegoed doel