This website uses cookies. Click here for more information.
  • *

Boek vol Feyenoord tatoeages

19 november 2018
Door:

Na Het Feyenoord-mysterie, De geschiedenis van Feyenoord-triologie, Kraan en de donderstenen van Feyenoord en F is van Feyenoord was het gisteren tijd voor de presentatie van onze allernieuwste Feyenoord-topper: Feyenoord Forever - Feyenoorders en hun tattoos

 

Gerard Meijer ontving zondagmiddag in de kantine van Varkenoord het eerste exemplaar van het tattoo-boek dat tot stand kwam in samenwerking met supportersvereniging FSV De Feijenoorder. Tijdens de bijeenkomst waren tientallen personen aanwezig van wie tatoeages in het boek zijn afgedrukt. 

 

De van RTV Rijnmond bekende Sinclair Bischop presenteerde de boeklancering. Op de website van RTV Rijnmond staat een leuke reportage van de presentatie. Ook AD schreef een illustratief artikel, en schrijver Frans Reichardt was te gast bij Twin Huys bij RTL late night.

 

 

Over het boek

Tatoeages of tattoos – of ‘taatoos’, op z’n Rotterdams – zijn diep verankerd in de Feyenoord-supporterscultuur. Zijn het aanvankelijk havenarbeiders en leden van de harde kern die zich tooien met een Feyenoord-tatoeage, vandaag de dag dragen ook accountants, verpleegsters en directeuren de club in hun hart én op hun huid. Eén ding hebben zij gemeen: de liefde voor Feyenoord en de wens met een tattoo uitdrukking te geven aan hun gevoel van verbondenheid. Aan de hand van meer dan 700 Feyenoord-tatoeages en de verhalen van supporters schetst dit unieke document een beeld van de onvoorwaardelijke clubliefde van de Feyenoord-supporter.

Feyenoord Forever is t/m 31 december 2018 exclusief verkrijgbaar in de webshop van FSV De Feijenoorder. Voor niet-leden kost het boek €19,99. Leden van FSV De Feijenoorder krijgen 10% ledenkorting. Vanaf 1 januari 2019 is Feyenoord Forever verkrijgbaar in de boekhandel en onze webshop voor €24,95.

Meest recente posts