This website uses cookies. Click here for more information.
  • blokje-om-pakketten
    blokje-om-pakketten

Anders nog iets? Ja, een blokje-om-pakket!

20 november 2018
Door:
Sanne
andersnogiets? blokje-om pakket kerstpakket

Heb jij al zin in een winterse wandeling door Rotterdam?

 

Wij ook! Gelukkig zijn de makers van het prachtige boek Andersnogiets? | De wereld achter de Rotterdamse winkelpui, met een heel leuk initiatief gekomen waarmee je met een nieuwe blik een frisse wandeling kunt gaan maken door Rotterdam! De Andersnogiets? Blokje-om-pakketten zijn hét ideale kerstkado voor jezelf, familie, vrienden of collega’s. Wat zit daarin dan? Nou, naast het mooie boek ook 3 lekkere, mooie of handige producten. Voor € 39,50 (inclusief verzending) Je krijgt het boek, een strippenkaart en het andersnogiets-tasje thuisgestuurd. Stuur jezelf of anderen daarmee op pad om nieuwe plekken te ontdekken en unieke producten op te halen bij lokale winkeliers.

 

Er zijn 5 verschillende varianten dus voor elk wat wils:

 

Het Hot-shot-pakket (Noord, Hoogkwartier)

Mag jouw vuurtje wel wat worden aan­gewakkerd in de wintermaanden. Lees het boek dan onder het genot van hete sokken, saus en chocola. Reken maar dat de winkeliers jou in vuur en vlam zetten! 

 

 

Het Pluk-de-dag-pakket (West-side)

Ben jij een echte vrolijke vroege vogel? Haal je items op de West-Kruiskade en de Nieuwe Binnenweg voor een ultra opgewekt begin van de dag! Ga langs icoon Best west flowers op de West Kruiskade, langs Jordy’s bakery op de Nieuwe binnenweg voor je pot jam en langs bezienswaardigheid Het derde servies voor een schattig eierdopje.

 

 

Het Noten-met-kloten-pakket (West-side)

Drink jij je biertje het liefst alleen op de bank in plaats van feestjes met z’n allen? Deins dan niet terug van de winkeliers die jij onderweg gaat tegenkomen. Ze laten je hart vast smelten. 

 

 

Het Welkom-thuis-pakket (Blijdorp)

Heb jij net een nieuw huis of ben je gewoon heel blij dat je in Rotterdam woont? Lees het boek over Rotterdamse winkeliers en nodig ze uit voor je housewarming in je net schoongeveegde huis met een stukje worst en kaas! 

 

Het Winterklaar-door-west-pakket (West-Kruiskade)

Ben jij gek van planten en dieren en wacht je nu al op de lente? Ga naar de exotische West Kruiskade om jouw kado’s op te halen en laat je dag opwarmen door aardige winkeliers. 

 

De blokje-om-pakketten kun je hier bestellen. (Dus niet via onze webshop) Wil je liever alleen het boek bestellen? Klik dan hier.

De strippenkaart is geldig tot 31 januari 2019 dus wees er snel bij!

andersnogiets? blokje-om pakket kerstpakket