trichis
met liefde voor papier

Trichis - Liefde voor papier

Trichis is een bureau dat boeken en bladen maakt. In opdracht van anderen, of omdat we het zelf belangrijk vinden om ze uit te geven.

 1. Het maken van bijzondere boeken en bladen is onze passie. Halverwege jaren 90 begonnen en inmiddels uitgever van zo’n twintig boeken per jaar en evenveel tijdschriften. In opdracht van anderen, of omdat we het zelf belangrijk vinden om ze uit te geven.

   

  Trichis wordt gedreven door liefde voor papier. Maar uiteraard zijn we ook online. We houden van het web, zeker waar dat een blad of boek ondersteunt. Een Facebook-winactie of -event, een Instagramaccount om het publiek te betrekken bij wat we maken. LayaR, ISSUU en interactieve pdf’s.

 1. #grotekunstkalender
  #2018
  #kunstenaarvandedag
Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Ja, stuur me Trichis Info >

Inspiratie blog / recente berichten

Recent gepubliceerde boeken & bladen

 • *

  CHIO ROTTERDAM MAGAZINE

  Trichis verzorgt alle grafische uitingen voor CHIO Rotterdam; het grootste internationale outdoor paardensportevenement van Nederland.
 • *

  BANK

  Voor het boek BANK fotografeerde de Rotterdamse beeldend kunstenaar/fotograaf Hans Wilschut de totstandkoming van een jong Eindhovens icoon: het nieuwe kantoor van Rabobank.
 • *

  ONZE TROTS

  De Grote Kerk van Breda is een begrip. Je kunt er niet omheen; letterlijk en figuurlijk. De kerk verdient het om ondersteund te worden. De Grote Kerk vroeg ons daarom een magazine te maken dat de Bredanaar inspireert om dit stadsicoon te steunen.